Иновативна разплащателна система заработи в здравеопазването на Пуерто Рико

апр. 15

TSYS Merchant Solutions представи официално иновативната си система First Paid Healthcare Solutions, предназначена за уеб или мобилно плащане за здравни грижи. Системата вече е достъпна в Пуерто Рико и позволява на медицинските институции да събират по–ефективно средства, дължими от пациентите. За последните пък тя означава по-лесна възможност за достъп до здравни услуги.

TSYS Merchant Solutions вече предлага активно продукта си на лекари, клиники и други здравни центрове на територията на карибската страна. Той е първата работеща в пазарни условия система от този тип не само там, но и в целия свят.

First Paid представлява специализиран уеб базиран продукт, който освен другите си предимства, позволява намаляване на разходите за медицински услуги, опростяване на платежният процес, ясно планиране на разходите на пациента и в добавка премахва нуждата от използване на хартия.

Освен това First Paid поддържа калкулатор в реално време, който изчислява разходите на пациента, дължими за приложеното до момента лечение. Софтуерът потвърждава наличните суми по покритието на фондовете и обезщетения, извън моментната платежоспособност на пациента, изчислява такси на база сключените договори със застрахователни компании и предоставя достъпна оценка на финансовите задължения на пациента за определена услуга.

Be Sociable, Share!

Коментарите са спрени.