Приложение на PayPal за iPhone стана хит в интернет

май 02

Американският разплащателен гигант PayPal обяви, че неговото мобилно приложение за смартфоните iPhone е свалено над 1 милиона пъти, едва по-малко от три седмици след неговото пускане на пазара. Програмата PayPal Mobile за iPhone е достъпна в двата онлайн магазина на Apple – iTunes и App Store и може да се използва както с популярните смартфони, така и с плеърите iPod Touch.

Приложението се предлага за свободно сваляне от 15 март. „С пускането на PayPal Mobile за iPhone, ATM устройствата отиват в миналото. Цифрата от един милион даунлоуди показва до каква степен хората са готови за безкешовата култура и за един сигурен живот в „облака““ – посочва по повод новината Осама Бедиер, вицепрезидент на PayPal.

С новото приложение потребителите могат да си плащат бързо и лесно сметките в ресторанта, да събират пари за различни събития и каузи, да получават напомняне за важни дати, свързани с определени комунални плащания, да даряват пари и да управляват всички функции от техните PayPal акаунти. Освен това софтуерът включва калкулатор на валути и поддържа 15 езика.

Be Sociable, Share!

Коментарите са спрени.