Гласувайте за нас в конкурса за най-добър корпоративен блог!

Ное. 19

Korpotativni-blogove-2009

Уважаеми читатели,

 Всеки от Вас, който смята, че открива полезна информация в този блог или харесва неговия дизайн, начина по който е организиран и по който се поддържа, може да ни подкрепи, като даде своя глас в класацията “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009″.

 Конкурсът “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009″ е организиран от “Сита Мениджмънт Консулт” и NovaVizia.com, а спонсор на прояватa е телекомуникационната компания ITD Network.

 Гласуването се провежда на адрес http://www.novavizia.com/7127.html и ще продължи до 13,30 ч. на 26 ноември 2009 г. На същия адрес има и линкове с представяне на всички 25 участници. Едно малко кликване от ваша страна ще има огромно значение за нас и ще ни даде ценна обратна връзка за посоката, в която развиваме http://blog.mobio.bg/.

 Другата новина около Mobio.bg е, че компанията ни вече има група в популярната социална мрежа Facebook (http://www.facebook.com/MobioBG). Чрез нея ще можете редовно да се информирате за новостите от дейността ни, да четете статиите, публикувани за нас в медиите, както и да се информирате за тенденциите в сегмента на мобилните разплащания.

Be Sociable, Share!

Коментарите са спрени.