Някои новости от последните седмици

окт. 20

Някои от партньорите ни вече забелязаха новите неща в Mobio от последните седмици, но за всеки случай ще ги опишем по-подробно тук 🙂

Безспорно най-голямата промяна е във формата за тестови SMS-и:
testsms

Трябва да си признаем, че старата форма за тестови SMS-и не беше добре замислена и беше доста ограничена като функционалност – тестовете бяха възможни само за услуги от България. С нарастването на броя на страните, за които Mobio предлага SMS микроразплащания на все повече клиенти беше необходима възможност за тестове и на услугите извън България. Новата система за тестване на услугите позволява тестове на SMS услугите за всички държави, за които предлагаме SMS свързаност.

Друго нововъведение е възможността да получавате email известяване всеки път, когато възникне грешка в работата на някоя от SMS услугите (т.е. когато се появи нещо в лога за грешки). Тази функционалност ни беше подсказана от наш клиент, за което му благодарим 🙂 Можете да активирате получаването на email при грешка с някоя от вашите SMS услуги от менюто „Профил“ в контролният панел на Mobio:

errorlog_notify

През последните седмици разработихме и скрипт за добавяне на кредити в CabalOnline CashShop и самостоятелен модул за SMS бира. За разлика от модула за SMS бира за WordPress, новият модул за SMS бира може да се използва без да е нужно да имате инсталиран WordPress или друга CMS.

Това е за сега. Надяваме се съвсем скоро да зарадваме всички наши партньори с още добри новини 🙂

Be Sociable, Share!

Коментарите са спрени.