Здравствуйте братушки!

сеп. 07

Ако през последните дни сте си писали с екипа на Mobio и не сме отговаряли много адекватно – имаме логично обяснение. Заедно с работата по SMS свързаността за Чехия работихме и по SMS свързаност за една много интересна и голяма държава – Русия. Различното с другите страни, които сме включвали е, че нашите партньори в Русия изискваха преди всеки разговор или технически тест да се почерпим с една малка водка (100гр. по руските стандарти). Когато приключихме с техническите тестове решихме да преработим плъгина за SMS бира и той вече да се казва SMS водка. Скоро очаквайте нова версия 😉

Това разбира се е шега. Не е шега обаче SMS свързаността ни за Русия 🙂

Русия има население над 142 милиона души, a мобилни услуги ползват почти от 100% населението. Русия определено е най-големият (поне за сега) пазар, до който вашите SMS услуги ще имат достъп чрез Mobio.

В Русия работят 3 по-големи мобилни оператора с национално покритие – MTS (34%), BeeLine (25%) и MegaFon (23%) и още няколко по-малки мобилни оператора с локално покритие . Mobio.bg предлага SMS номера и за трите по-големи мобилни оператора. SMS номерата са достъпни и за абонати на по-малките мобилни оператори в зависимост от SMS номера.

Подробно условията за SMS номерата за Русия може да намерите тук: http://mobio.bg/site/Russia

Be Sociable, Share!

6 коментара

Добави коментар

 1. Niko
  сеп. 08 at 12:23

  хлъц %)

 2. 3yeka
  сеп. 10 at 19:53

  Леле и не сте ме взели на преговорите и тестовете 😀 😀
  Винаги съм готов да помогна за теста на плъгина SMS бира и/или SMS водка 😀 😀

 3. Gasolincho
  сеп. 11 at 10:26

  sms Водка е т’ва е яко 🙂 преди Руснаците копуваха вино от нас… не за да го пият а за да го смесват с Водка 😀

 4. Tihomir Hristov
  сеп. 11 at 23:13

  Честито !
  Това наистина е апетитна хапка от пазарния дял на SMS разплащанията.

 5. Кривчев
  сеп. 22 at 20:25

  Супер е! Само дето времето от 90 дни, преди да получиш печалбата хич не е малко

 6. Mobio
  сеп. 27 at 09:30

  Така е. Във всяка държава сроковете за получаване на печалбите са различни, като те зависят най-вече от сроковете, в които мобилните оператори за съответната страна изплащат печалбите. Стареам се сроковете за изплащане да са максимално кратки (в България например е 30 дни).