Нова SMS-to-Twitter услуга

авг. 20

Британският доставчик на интерактивни мобилни развлечения Win обяви, че предлага първата в света платформа, позволяваща преобразуването на SMS – съобщения в микроблог постинги на сайта Twitter, по-известни като Tweet – ове.

Организациите, използващи корпоративната платформа на Win, вече могат да предложат на потребителите си възможността да изпращат в движение микроблог съобщения до много на брой контакти, използвайки единствено SMS- функционалността на своя мобилен телефон.

„Twitter е глобален феномен. С около 10 милиона потребители по целия свят това е най-бързо развиващата се социална мрежа, както и един от най-добрите начини за организациите да взаимодействат със специфични аудитории. Нашата услуга, която се интегрира незабележимо със съществуващи системи, предлага чудесен нов начин за компаниите да комуникират с потребителите си“ – заяви Греъм Ривърс, главен изпълнителен директор на Win.

Новата услуга е изключително подходяща за пряка комуникация с клиенти, организиране на промоции, игри, кратки новинарски услуги в реално време, както и за взаимодействие между отделите и дирекциите на една компания.

Be Sociable, Share!

Коментарите са спрени.