SMS услуги за WordPress

мар. 23

От днес в Mobio Help центъра са достъни няколко модула за популярната блог платформа WordPress. Тези модули дават възможност да организирате различни SMS услуги и да печелите от тях.

Модула за SMS реклама за WordPress дава възможност да създадете рекламно поле във Вашият блог или сайт, където потребителите могат да публикуват рекламни линкове към техни сайтове чрез изпращане на SMS.

Чрез модула за SMS гласуване за WordPress можете да създадете анкета, в която се гласува чрез изпращане на SMS.

Ако блогът Ви предлага специфична и полезна за Вашите читатели информация можете да определите някои от публикациите като платени и те ще бъдат достъпни за четене след изпращане на SMS. Тази функционалност се постига чрез модула за SMS заключване на статии в WordPress.

Подготвили сме кратки видео клипчета, които описват процеса на инсталиране и конфигуриране на модулите.

Надяваме се, че тези модули ще помогнат да реализирате допълнителни приходи от вашият блог. Очакваме вашите коментари и предложения за подобряването на  модулите 🙂

Be Sociable, Share!

1 Коментар

Добави коментар

  1. […] Mobio.bg е сравнително нова система за микроразплащания чрез SMS, но предлага може би най-изгодните условия за подобни услуги в момента. Голям плюс е и че регистрацията става лесно и е напълно безплатна. А възможностите са доста разнообразни и дават много идеи за комерсиализация на уебсайтове и блогове в частност. (Вече има налични няколко модула специално за WordPress). […]