е107 модул за реклама

мар. 04

Миналата седмица получихме запитване от клиент, който искаше да стартира услуга за SMS реклама на сайта си. Проблема беше, че той използва платформата е107, а нашия модул за SMS реклама е разработен за Joomla 1.5.

И какво по-добро разнообразяване на дългите почивни дни от разработката на нов модул, който ще помогне на клиента да организира своята услуга за SMS реклама 😉 В Mobio Help центъра вече е достъпен модул за SMS реклама за e107. Направили сме и кратко ръководство за инсталираните и конфигурирането на модула.

Друга новост в Help центъра е обновяването на документацията на услугата Извествяване за плащане. Старата версия на документа включваше доста ненужни подробности и нямаше връзка към видео-урока за тази услуга. Предстой да обновим и другите документации така, че да бъдат лесни за четене и да включват най-важните особеностти на всяка една SMS услуга.

Be Sociable, Share!

3 коментара

Добави коментар

 1. tery
  мар. 10 at 09:33

  А защо не направите един и за php-fusion аз ще съм първия който ще го използва 😀 .

 2. Mobio
  мар. 11 at 09:51

  Ще има скоро и модул за PHP-Fusion 🙂

 3. […] Както бяхме обещали вече имаме разработен модул за SMS реклама за PHP Fusion. Разработеният модул (infusion) е за V7 на платформата PHP Fusion, но ако някой все още ползва старата V6 на платформата – пишете, за да направим и модул за V6. Разликите в модулите за V6 и V7 не са големи и разработката на модул за V6 няма да отнеме много време. Сподели: These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages. […]