SMS микроразплащанията и Свети Валентин

февр. 13

По повод настоящите празници на виното и любовта, ще ви покажем колко интересни и богати възможности ни предоставят sms микроразплащанията.

Хората живеещи отвъд океана отдавна са осъзнали какво предимство им предоставят микроразплащанията. Като практични хора те се възползват масово от тези услуги дори и по време на празници,  като Свети Валентин. За да потвърдят любовта си към своята половинка в някои от големите градове се предлага услуга, която чрез изпращане на съдържателен sms на определена стойност, той може да бъде изписан на големи екрани, видео стени разположени на централни места. Популярен е подхода при който отново чрез sms, може да бъде изписан поздрав в  телевизионния ефир. Актуални са и поздравите, по радиостанции които на празника на влюбените предоставят възможност за  поздрав на  даден човек.

За желаещите да поздравят персонално любимия, а в същото време притиснати от динамичното ежедневие нямат възможност да създадат оригинална изненада, работят цели агенции, които чрез изпращане на sms с избран код, препращат текст с уникално послание, поздравителна картичка, доставят любимо лакомство, както и тематичен подарък за Свети Валентин

Ресторанти, който държат на клиентите си дават възможност, отново чрез sms, да бъде запазена желана маса и в същото време да бъде поръчано предварително определено ястие. За да бъде празникът пълен отново чрез такъв sms, може да се даде начало на даден спектакъл или церемония, с която да трогне напълно човекът, за когото сте устроили това събитие.

Големи клубове, където се събират хиляди души да се забавляват, предлагат услугата да бъде изписан поздрав на даден екран, с който може да поздравиш този, когото обичаш.

Както сами се убедихме освен разнообразните услуги за микроразплащанията,  могат да бъдат истински повод, да накарат хората да се чувстват щастливи и обичани.

Честит празник на всички влюбени !

От целият екип на Мобио.

Be Sociable, Share!

Коментарите са спрени.