Mucunki.com – социалните мрежи и sms микроразплащанията

ян. 21

Все повече набиращите популярност социални мрежи завладяват нашето ежедневие. Mobio e компания известна с качествено обслужване и коректно отношение с към партьорите си, както и най-бързо изплащане на приходите от SMS микроразплащания. За нас е признание избора на управителите на големите (а и на по-малките 😉 ) социални мрежи и сайтове за запознанства с услугите на Mobio. Типичен пример за такова сътрудничество е социалнaта мрежа Mucunki.com и Mobio. Мрежа, която все повече се налага като място за обмен на информация, контакти и данни.

Всеки един потребител на този сайт има възможност да представи своето участие като VIP потребител, което му предоставя доста привилегии. Когато някой потребител на Mucunki.com иска да получи VIP права за достъп до сайта, той изпраща SMS и получава като отговор SMS код, който въвежда в сайта.

Mucunki.com използва услугата на Mobio – проверка на код, за да осигури техническо функциониране на своята VIP услуга. Друга платена услуга, която Mucunki.com предоставя съвместно с Mobio е възможност на потребителите на сайта да видят,кой се интересува от тях, каква оценка е поставил и кой е посещавал профила им.

Интересна е и услугата, която ти позволява да поръчаш снимки от сайта за твоя мобилен телефон. Това е възможно благодарение на услугата на Mobio за снимки за мобилен телефон – Mpix. Тази услуга се интегрира изключително лесно с всеки сайт.

Услугите на Mobio позволяват на Mucunki.com да предложи на своите потребители допълнителни начини за комуникация и по този начин успешно да монетизира трафика, който генерира.

Be Sociable, Share!

Коментарите са спрени.