Защо SMS микроразплащания?

ян. 07

В поредица от публикации в блога, ще Ви представим основнитe характеристики и предимства на услугите на Mobio.bg. С това целим да Ви запознаем подробно с ползите и възможностите, които предоставят услугите ни и как могат да бъдат полезни за развитието на Вашия бизнес. Ще имате възможност и да срещнете вече успешни примери и успешни истории на наши клиенти, с които се гордеем. Бихме искали да получим и вашата обратна връзка, която е ценна за развитието на продуктите и услугите на компанията. Оставаме на разположения за всякакви въпроси и коментари. Започваме разбира се с темата за SMS микроразплащания.

Защо SMS микроразплащания ?

Същност на услугата:

Услугата SMS микроразплащания от Mobio.bg представлява осъществяването на малки транзакции чрез SMS за заплащане на суми до 5лв. Стойността се определя изцяло по желание на клиента, като възможни тарифи са 0.30лв. , 0.60лв. , 1.20лв. и 2.40лв. Тези плащания могат да бъдат използвани за продажба най-различно съдържание, като игри, комикси, електронни книги,както и поръчки на стоки, които се доближават до стойността на услугата. Микроразплащания могат също да се ползват и за различни дигитални услуги, като VIP достъп за уеб сайтове и достъп до съдържание. Услугата е подходяща за интернет предприемачи, собственици на уеб сайтове и доставчици на съдържание.

Основни предимства на SMS микроразплащанията:

– Голям брой потребители могат да участват едновременно, при което една транзакция отнема секунди. SMS микроразплащанията е услуга достъпна до всички, които разполагат с мобилен телефон.

– Не се изизскват никакви потребителски детайли, както характерните при пазаруване с кредитни карти

– Регистрацията е напълно безплатна

– Без месечни такси

– Лесна за конфигуриране услуга

SMS микроразплащания могат да бъдат ползвани от абсолютно всеки. Mobio позволява създаването на мобилни услуги в четири държави – България, Македония, Германия и Румъния. Тази услуга ще накара вашите клиенти си да се чувстват щастливи и удовлетворени от лесния начин на покупка на продуките ви.Чрез услуга SMS микроразплащания може да подпомогнете развитието на вашият бизнес и да успеете да го придвижите напред пред вашите конкуренти.

Услугата на SMS Микроразплащания може да бъде инсталирана на всякакъв уеб сайт. Ние ще ви помогнем и окажем пълно съдействие за конфигуриране на услугата за вашия уеб сайт.

Be Sociable, Share!

1 Коментар

Добави коментар

  1. Stefan Borislavov Ivanov
    ян. 16 at 22:01

    Tova e edna hubava ideq, koqto shte realiziram v nedalechno bydeshte.V Qponiq takava sistema ima ot davna, a zashto ne i v BG.Vse oshte ne mi e qsno kak tochno shte se izvyrshi razplashtaneto.Shte moga li da ida na kafe bar i da si platq napitkata s sms.Taka shte moga da kontroliram finansite si i shte moga vinagi da si porycham dori da nqmam nalichni sredstva v men.Uspeh v tova gotino nachinanie.