Pay.bg създава сътрудничество с българската Joomla общност

сеп. 08

Резултат от създаденото сътрудничество е разработката на модул за интеграция на услугите за микроразплащане на Pay.bg със системата за управление на съдържанието Joomla. Модулът дава възможност за бърза и лесна интеграция на услугите за микроразплащания в Joomla! без да е необходимо потребителите, интегриращи услугата, да притежават знания по уеб-програмиране. Активна роля при разработването на модула имаше Иво Апостолов от българската Joomla общност. Като резултат от сътрудничеството и дадените от г-н Апостолов съвети предстой разработка на допълнителни модули за интеграция на услугите на Pay.bg и Joomla!.

Пакетът за интеграция може да бъде изтеглен от тук. Пакетът включва компонент и модул за Joomla, както и подробна документация за инсталиране и конфигуриране на услугите за микроразплащания.

Pay.bg система за разплащания чрез SMS. SMS разплащанията са подходящи за заплащане на суми до 5лв. Услугата е специално разработена за собственици на уеб-сайтове, които желаят да използват разплащане чрез SMS за предлаганите от тях услуги.

Joomla! e система за управление на съдържанието (CMS), чрез която можете да създадете динамичен уеб-сайт без да притежавате умения за уеб-програмиране. Joomla предоставя удобен интерфейс за работа, както и възможности за разширяване на възможностите си чрез инсталирането на допълнителни модули.

Be Sociable, Share!

Коментарите са спрени.