Pay.bg разработи модул за интеграция с PHP Fusion

сеп. 27

Pay.bg разработи модул за интеграция на услугите за микроразплащане на Pay.bg със системата за управление на съдържанието PHP Fusion. Модулът дава възможност за бърза и лесна интеграция на услугите за микроразплащания в PHP Fusion без да е необходимо потребителите, интегриращи услугата, да притежават знания по уеб-програмиране.

Пакетът за интеграция може да бъде изтеглен от тук. Пакетът включва модул(infusion) за PHP Fusion, както и подробна документация за инсталиране и конфигуриране на услугите за микроразплащания.

Pay.bg благодари на Светльо (Dacarfiol) от cms-bg.org за оказаното съдействие и дадените съвети в процеса на разработка на модула.

Mobio.bg система за разплащания чрез SMS. SMS разплащанията са подходящи за заплащане на суми до 5лв. Услугата е специално разработена за собственици на уеб-сайтове, които желаят да използват разплащане чрез SMS за предлаганите от тях услуги.


PHP Fusion
e система за управление на съдържанието (CMS), чрез която можете да създадете динамичен уеб-сайт без да притежавате умения за уеб-програмиране. PHP Fusion предоставя удобен интерфейс за работа, както и възможности за разширяване на възможностите си чрез инсталирането на допълнителни модули (infusions).

Be Sociable, Share!

Коментарите са спрени.